Vloeren verwijderen?

Vloeren, Systeemwanden en Syteemplafond verwijderen

Vloerverwijdering John klooster

We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het verwijderen van diverse soorten vloerbedekking en het verwijderen ( Demonteren ) van systeemwanden en systeemplafonds. In de praktijk komt het er vaak op neer dat wij het zware werk alvast doen voordat de project – inrichters ( stoffeerders ) hun werkzaamheden kunnen verrichten zonder eerst de oude vloeren te moeten verwijderen.

Wij zijn er zowel voor de zakelijke markt maar ook voor de particuliere klanten kunnen wij het verwijderen van bovengenoemde realiseren. Wij werken altijd in samenspraak met de klant en houden u middels overleg op de hoogte van de vorderingen van de werkzaamheden. Ons motto is Afspraak = Afspraak. Wij zijn in korte tijd doorgegroeid naar een bedrijf dat zich kan meten met de besten.

Het goed achterlaten van uw oude woning is belangrijk. Daarentegen is het ook zeer begrijpelijk dat, zeker wanneer u net verhuisd bent, dit een klus is waar u tegen op ziet. Of het nu of een uitgebreide schoonmaak gaat of het verwijderen van tapijt: goede hulp hierbij kan het verschil maken.

John Klooster Vloer verwijdering het juiste adres voor:

 • Verwijderen verlijmd en los liggend tapijt
 • Verwijderen van tapijt (tegels)
 • Verwijderen van Marmoleum vloer
 • Verwijderen van Vinyl vloer
 • Verwijderen van Pvc vloer
 • Verwijderen van Rubber vloer
 • Verwijderen van laminaat Zowel Klik als verlijmd
 • Verwijderen van hout ook parket
 • Verwijderen van plafonds
 • Verwijderen van systeem wanden
 • Woningontruiming

 

offerte-aanvragen

Vloerverwijdering & woningontruiming

Tapijt verwijderen los of verlijmd tapijt verwijderen wij met gemak voor u. Wij beschikken over de juiste machines om ook gelijmd tapijt te verwijderen. Elk type vloerbedekking kunnen wij voor u verwijderen, ook met tapijt beklede trappen kunnen wij voor u van tapijt ontdoen.

Marmoleum verwijderen is zwaar en intensief werk als u niet beschikt over de juiste machine. Ook met deze machine is het nog een hele klus die meer tijd in beslag neemt dan bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen. Marmoleum verwijderen voor scherpe tarieven inclusief het afvoeren van de gestripte vloer.

PCV vloer verwijderen Wij lossen wij zonder problemen voor u op met de juiste vak kennis en het bijbehorende gereedschap. PVC vloeren worden vaak verwijderd omdat deze vele malen langer mee gaan dan bijvoorbeeld tapijt. Voor het verwijderen van PVC vloeren hebben wij verschillende machines, afhankelijk van de vloer en de oppervlakte kiezen wij het best passende gereedschap.

Rubber vloeren verwijderen Wij hebben in de loop der jaren al menig opdrachtgever overtuigd dat deze werkzaamheden niet weggelegd zijn voor huis- tuin- en keukenmachines. Wij adviseren u om niet met chemicaliën te werken, en het aan de vakman over te laten.

Laminaat verwijderen  Het verwijderen van laminaatvloeren gebeurt handmatig, om deze reden geven men het verwijderen van dit type vloer steeds vaker uit handen. Door onze ervaring zijn wij erg handig en snel in het verwijderen van Laminaat. Overtuig uzelf, en vraag ons om een offerte.

Parketvloer verwijderen is geen makkelijke opgave, vooral de oudere vloeren. Het verwijderen van een oudere parket vloer is echt hand arbeid, er zijn geen strip machines die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij beschikken over de juiste vakmensen met de nodige ervaring voor het verwijderen van uw oude vloer.

Werkzaam in en rond om de onderstaande plaatsen:

Alkmaar, Almelo, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Beverwijk,  Bilthoven, Blaricum, Breda, Bussum, De Bilt, Delft, De Lier, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Diemen, Dordrecht, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hengelo, Heerlen, Hilversum, Hoorn, Houten, IJmuiden, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Naarden, Nijmegen, Meppel, Maassluis, Maastricht, Middelburg, Oss, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Weesp, Zaandam, Zaanstad, Zeist, Zoetermeer, Zwolle

Of het nu gaat om parketvloeren, PVC vloeren, houten vloeren of andere vloeren, wij kunnen alle voorkomende vloeren verwijderen en klaar maken voor een stoffeerder.