Vloerverwijdering

Vloeren, Systeemwanden en Syteemplafond verwijderen

John Klooster vloerverwijdering is gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren, wanden en plafonds door heel Nederland. Een vloer verwijderen vergt een grote fysieke inspanning en is altijd lastig als u niet over het juiste materiaal beschikt. Vele opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden met regelmaat aan ons uit. Wij werken op de juiste efficiënte en kosten besparende wijze. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verwijderen van vloeren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van systeem plafonds en wanden. Wij bieden u het totaal concept in het verwijderen en afvoeren van plafonds, wanden en vloeren. Wij werken met vaste scherpe tarieven. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit special op maat gemaakt voor u.

Vloer laten verwijderen?

Welke vloeren kunnen wij voor u verwijderen:

  • Tapijt gelijmd of los liggend
  • Tapijt tegels verlijmd of los liggend
  • Marmoleum vloer
  • Pvc vloer
  • Rubber vloer
  • Laminaat Klik of gelijmd
  • Parket vloer
  • Hout vloer
  • Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Tapijt verwijderen los of verlijmd tapijt verwijderen wij met gemak voor u. Wij beschikken over de juiste machines om ook gelijmd tapijt te verwijderen. Elk type vloerbedekking kunnen wij voor u verwijderen, ook met tapijt beklede trappen kunnen wij voor u van tapijt ontdoen.

Marmoleum verwijderen is zwaar en intensief werk als u niet beschikt over de juiste machine. Ook met deze machine is het nog een hele klus die meer tijd in beslag neemt dan bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen. Marmoleum verwijderen voor scherpe tarieven inclusief het afvoeren van de gestripte vloer.

PCV vloer verwijderen Wij lossen wij zonder problemen voor u op met de juiste vak kennis en het bijbehorende gereedschap. PVC vloeren worden vaak verwijderd omdat deze vele malen langer mee gaan dan bijvoorbeeld tapijt. Voor het verwijderen van PVC vloeren hebben wij verschillende machines, afhankelijk van de vloer en de oppervlakte kiezen wij het best passende gereedschap.

Rubber vloeren verwijderen Wij hebben in de loop der jaren al menig opdrachtgever overtuigd dat deze werkzaamheden niet weggelegd zijn voor huis- tuin- en keukenmachines. Wij adviseren u om niet met chemicaliën te werken, en het aan de vakman over te laten.

Laminaat verwijderen  Het verwijderen van laminaatvloeren gebeurt handmatig, om deze reden geven men het verwijderen van dit type vloer steeds vaker uit handen. Door onze ervaring zijn wij erg handig en snel in het verwijderen van Laminaat. Overtuig uzelf, en vraag ons om een offerte.

Parketvloer verwijderen is geen makkelijke opgave, vooral de oudere vloeren. Het verwijderen van een oudere parket vloer is echt hand arbeid, er zijn geen strip machines die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij beschikken over de juiste vakmensen met de nodige ervaring voor het verwijderen van uw oude vloer.