Woningontruiming

Vloeren, Systeemwanden en Syteemplafond verwijderen

Woningontruiming of kantoorpanden ontruimen

Naast het verwijderen van vloeren, wanden en plafonds, hebben wij ons ook gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en kantoorpanden. Voor particulieren soms erg plotseling en een vervelende situatie. Wij werken met een team van vaste, vakkundige en betrouwbare medewerkers. Wij beschikken over eigen materieel waardoor we snel, schoon en doelgericht kunnen werken.

Wij kunnen u een totaaloplossing bieden, het ontruimen van b.v. een woning, waarbij wij tevens de verwijdering van vloerbedekking en behang verzorgen. Kortom een zorg minder

Woningontruiming is een nieuw specialisme van John Klooster. Wij verzorgen het ontruimen van woning- en bedrijfspanden.

Ons uitgangspunt is u als opdrachtgever volledig te ontzorgen. Een woningontruiming komt vaak voor i.v.m.overlijden, scheiden, verhuizen of een faillisement. Mocht u als nabestaande, Bewindvoerder, Curator, Deurwaarder of eigenaar voor de opgave staan een woning bezemschoon op te leveren, dan kunt u gebruik maken van de diensten van John Klooster.

U mag van ons verwachten dat wij een woning binnen de afgesproken tijd volledig ontruimen. Wij werken met een vakkundig team dat professioneel en betrouwbaar is.Door ons netwerk kunnen wij een ontruiming verzorgen tegen een messcherp tarief.

Woningontruiming John Klooster is onderdeel van John Klooster Vloerverwijdering.Naast het ontruimen van een woning zijn alle voorkomende herstelwerkzaamheden in eigen beheer.

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf neemt u dan contact op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf neemt u dan contact op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Bekijk onze website over woningontruiming

 WONINGONTRUIMING

  • Woningontruiming en Boedelontruiming
  • Ontruiming en bezemschoon opleveren
  • Kleine reparatie’s en herstel werkzaamheden
  • Milieu vriendelijk afvoeren van restboedel
  • Vervuilde woning ontruimen
  • Vloer en wanden verwijderen
  • Garageboxen ontruimen
  • Behangverwijderen
  • Vloerbedekking verwijderen

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf neemt u dan contact op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Werkzaam in o.a. de volgende gebieden:

Alkmaar, Almelo, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Beverwijk,  Bilthoven, Blaricum, Breda, Bussum, De Bilt, Delft, De Lier, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Diemen, Dordrecht, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hengelo, Heerlen, Hilversum, Hoorn, Houten, IJmuiden, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Naarden, Nijmegen, Meppel, Maassluis, Maastricht, Middelburg, Oss, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Weesp, Zaandam, Zaanstad, Zeist, Zoetermeer, Zwolle