Friesland

Vloeren, Systeemwanden en Syteemplafond verwijderen

Vloerverwijdering & Woningontruiming Friesland

John Klooster vloerverwijdering  is als allround verwijdering bedrijf  gevestigd in Meppel. Van hieruit werken we aan projecten door heel Nederland en soms daarbuiten. John Klooster kent de gemeentes in het werkgebied goed en  kan daardoor snel een vergunning rond krijgen voor het plaatsen van een afval container als dit nodig is.
Nieuwsgierig welke projecten wij in uw omgeving van Friesland recent opgeleverd hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Tapijt verwijderen Friesland los of verlijmd tapijt verwijderen wij met gemak voor u. Wij beschikken over de juiste machines om ook gelijmd tapijt te verwijderen. Elk type vloerbedekking kunnen wij voor u verwijderen, ook met tapijt beklede trappen kunnen wij voor u van tapijt ontdoen.

Marmoleum verwijderen Friesland is zwaar en intensief werk als u niet beschikt over de juiste machine. Ook met deze machine is het nog een hele klus die meer tijd in beslag neemt dan bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen. Marmoleum verwijderen voor scherpe tarieven inclusief het afvoeren van de gestripte vloer.

PCV vloer verwijderen Friesland Wij lossen wij zonder problemen voor u op met de juiste vak kennis en het bijbehorende gereedschap. PVC vloeren worden vaak verwijderd omdat deze vele malen langer mee gaan dan bijvoorbeeld tapijt. Voor het verwijderen van PVC vloeren hebben wij verschillende machines, afhankelijk van de vloer en de oppervlakte kiezen wij het best passende gereedschap.

Rubber vloeren verwijderen Friesland Wij hebben in de loop der jaren al menig opdrachtgever overtuigd dat deze werkzaamheden niet weggelegd zijn voor huis- tuin- en keukenmachines. Wij adviseren u om niet met chemicaliën te werken, en het aan de vakman over te laten.

Laminaat verwijderen Friesland  Het verwijderen van laminaatvloeren gebeurt handmatig, om deze reden geven men het verwijderen van dit type vloer steeds vaker uit handen. Door onze ervaring zijn wij erg handig en snel in het verwijderen van Laminaat. Overtuig uzelf, en vraag ons om een offerte.

Parketvloer verwijderen Friesland is geen makkelijke opgave, vooral de oudere vloeren. Het verwijderen van een oudere parket vloer is echt hand arbeid, er zijn geen strip machines die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij beschikken over de juiste vakmensen met de nodige ervaring voor het verwijderen van uw oude vloer.

 

WIJ ZIJN HOOFDZAKELIJK ACTIEF IN EN ROND OM DE ONDERSTAANDE PLAATSENen gemeenten:

Sneek, Drachten Dokkum en Harlingen

Achtkarspelen, Dantumadeel  Dongeradeel, Dongeradeel, Ferwerderadeel, Franekeradeel, De Friese Meren, Harlingen, Kollumerland en Nieuwkruisland, Leeuwarderadeel, Littenseradeel, Menaldumadeel,Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Tietjerksteradeel ,Weststellingwerf

Alkmaar, Almelo, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Beverwijk,  Bilthoven, Blaricum, Breda, Bussum, De Bilt, Delft, De Lier, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Diemen, Dordrecht, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Het Bildt, Haarlem, Hengelo, Heerlen, Hilversum, Hoorn, Houten, IJmuiden, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Naarden, Nijmegen, Meppel, Maassluis, Maastricht, Minnertsga, Middelburg, Oss, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Weesp, Zaandam, Zaanstad, Zeist, Zoetermeer, Zwolle,

Als het om vloerverwijdering en plafondverwijdering gaat in Friesland.

Denk aan oude boerderijen of kantoorpanden, wij verwijderen dagelijks vloeren voor particulier en bedrijven